Ring til os på 40 19 80 31

Nye vinduer giver nyt liv til huset

Hvis huset trænger til et frisk pust, vil nye vinduer sikkert gøre underværker. Hos Tømrer- og Snedkerfirma Herluf Bøgild Bachmann har vi stor ekspertise i vinduer, som giver husets gæster et flot førstehåndsindtryk.

Vinduer er en individuel størrelse, og der findes lige så mange løsninger, som der findes huse. Vi er altid klar til at råde og vejlede i den enkelte situation, så du får den mest optimale løsning for dit hus. Uanset hvad garanterer vi, at nye vinduer vil give huset nyt liv med en simpel udskiftning.

Det handler om detalje og helhed

Som Snedkerfirma ved vi, at detaljen i vinduer er en stor del af det endelige resultat og bidrager til en smuk helhed. Derfor er du sikret blik for både detalje og helhed, når du bestiller vinduer hos os. Vi går højt op i finesse og springer aldrig over, hvor gærdet er lavest. Din garanti for perfekte vinduer ligger også i vores forpligtelse til Byg Garantiordningen, som vi er en del af gennem Dansk Byggeri.

Vinduer i Grenå og på hele Djursland

Uanset om huset er stort eller lille, om det er hele facader med vinduer eller blot et tagvindue, er vi klar til at assistere dig. Ud fra vores adresse i Grenå kører vi på hele Djursland og kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden du beslutter dig for den rigtige løsning.

Vi udskifter også termoruder og samarbejder professionelt sammen med andre håndværkere i et byggeprojekt, så dine vinduer bliver sat i på det optimale tidspunkt.

Vi anbefaler idealcombi.dk