Ring til os på 40 19 80 31

Renovering totalt og enkelt

Uanset om det er en enkel opgave eller et omfattende renoveringsprojekt, du har til os, er vi altid klar til at løse udfordringen. Hos Tømrer- og Snedkerfirma Herluf Bøgild Bachmann har vi stor erfaring i renovering, og vi går til hver opgave med tanke på den enkelte kunde og de ønsker, der skal opfyldes.

Vi løser totalrenoveringer på alt lige fra små udehuse til store haller. Renovering er en stor beslutning taget af kunden, og vi følger denne beslutning helt til dørs samt afleverer et optimalt og ryddeligt resultat efter opgavens afsluttelse, uanset projektets omfang.

Vi klarer professionel renovering

Vi er vant til at tage hånd om alle typer renovering og at arbejde sammen med andre håndværkere i større renoveringsprojekter. Hvis du har brug for en partner, der kan tage overblikket for din renovering, er vi det oplagte valg. Mens vi har sans for detaljen i vores egen del af den pågældende renovering, har vi også overblikket over hele projektet fra start til slut.

Din renovering er i sikre hænder, når du har os med på dit team. Vi er medlem af Dansk Byggeri og underlagt Byg Garantiordningen, som er din ekstra sikkerhed. Inden vi giver os i kast med en renovering, foreslår vi dig, at vi først laver en skitse for projektet, så vi sammen har et billede af, hvor renoveringen skal lande.

Renovering på hele Djursland

Vores team holder til på værkstedet i Grenå. Her har vi gode faciliteter til at servicere hele Djursland, når der blandt andet står renovering på ordrelisten.

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din forestående renovering, og du er velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.