Ring til os på 40 19 80 31

Tagarbejde udført professionelt

Står du overfor et uoverskueligt tagarbejde, kan du roligt lægge bekymringerne og projektet i vores hænder. Vi har mange års erfaring i tagarbejde hos Tømrer- og Snedkerfirma Herluf Bøgild Bachmann, og vi løser både stort og småt tagarbejde professionelt og med et smil.

Tagarbejde er ingen sag, når man ved, hvordan det skal gribes an. Det ved vi, og vores tømrere er alle udlærte til at levere det bedste stykke arbejde til aftalt tid. Vi arbejder både grundigt og effektivt, så resultatet af vores tagarbejde står helt skarpt til aflevering hos en tilfreds kunde.

Grundigt tagarbejde med garanti

Der er ingen slinger i valsen, når vi udfører vores arbejde. Den garanti består både i vores ry og værdier samt i Byg Garantiordningen, som vi har forpligtet os til via medlemskabet hos Dansk Byggeri. Det er altid vigtigt for os, at kunden er tilfreds med det tagarbejde, vi har leveret.

Er dit forestående arbejde en del af en større renovering, som også involverer andre håndværkere, koordinerer vi naturligvis vores opgaver. Vi samarbejder, så vores tagarbejde passer ind i et flow med andre emner, der skal færdiggøres i en optimal rækkefølge.

Tagarbejde i Grenå på Djursland

Vores firma har adresse i Grenå, og vores kunder kommer fra hele Djurslandområdet. Vi er glade for at kunne levere tagarbejde til tilfredse og lokale kunder. Det lokale anker gør det muligt for os at handle hurtigt og fleksibelt på tilbud og efterspørgsler.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så er du et skridt nærmere et nyt, holdbart og æstetisk tag.

Vi anbefaler Velux tagvinduer