Ring til os på 40 19 80 31

Snedker med garanti for kvalitet

Skal du have udført et særligt stykke arbejde, som kræver en dygtig håndarbejder, der kan sit kram? Tømrer- og Snedkerfirma Herluf Bøgild Bachmann er din snedker til alle typer opgaver, og vi løser opgaverne med finesse og overblik.

Med titel som snedker er vores firma altid klar til at vejlede dig bedst muligt og give gode råd med på vejen. Kvalitet er vigtig for os, da snedkerfaget handler om sans for detaljen. Der er ingen smalle steder, når vi løser din snedkerudfordring.

Skræddersyede løsninger af din snedker

Alle opgaver, vi løser som snedker, er individuelle. Det er det, der for os gør snedkerfaget så interessant. Vi er et mindre firma med store bedrifter og har løst mange spændende udfordringer for en bred vifte af kunder. Med en snedker fra vores firma er du garanteret et godt samarbejde, en god dialog og et professionelt håndværk. Vi stræber efter at give kunderne de mest optimale løsninger, når de bestiller en snedker hos os. Vi tager dit projekt alvorligt fra start til slut for at kunne levere det bedste snedkerarbejde som muligt.

Din snedker i Grenå

Vores kunder er især fra lokalområdet på Djursland. Vores eget værksted ligger godt placeret i Grenå. Når du bestiller en snedker hos os, er vi hurtige til at rykke ud og byde ind på din opgave. Vi udfører snedkerarbejde på hele Djursland og er altid klar til en ny udfordring.

Vi er medlem af Dansk Byggeri. For dig betyder det, at du er garanteret en snedker, der leverer kvalitet til tiden hver gang.